چرا پول زیادی بابت تماس‌های گوشی موبایل خود می‌پردازید؟! آشنایی با ۲۲ اپلیکیشن پیام‌رسان برتر :: Pasta Blog

Pasta Blog

The title of your home page
Pasta Blog
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
نویسندگان




این روزها اگر کمی مواظب نباشید و روزانه تماس‌ و پیامک‌ زیادی بفرستید، سر ماه متوجه یک فاجعه می‌شوید! شما می‌بینید که مجبورید هزینه گزافی بپردازید.

به همین خاطر مدت زیادی است که کاربران ایرانی برای پیامک زدن، چت کردن چند رسانه‌ای و صحبت ویدئویی و صوتی با دوستان و اعضای خانواده خود در داخل و خارج از ایران از اپلیکیشن‌های گوشی‌های موبایل و تبلت استفاده می‌کنند. این طوری به خصوص اگر شما یک اینترنت وای فای در منزل و محل کار داشته باشید، می‌توانید با هزینه‌ای ب

سیار ناچیزها ساعت‌ها با دوستان خود در خارج از ایران صحبت کنید و تنها هزینه روتین اینترنت را بپردازید!


۱- اگر اپلیکیشنی از کار افتاد، ما بتوانیم از اپلیکیشن جایگزین استفاده کنیم.

۲- اگر اپلیکشنی را تجربه نکرده‌ایم با ویژگی‌های آن آشنا شویم و بدانیم چهتفاوت‌های بارزی با اپلیکیشن‌های مورد استفاده ما دارد.

با این هدف در اینجا ۲۲ اپلیکیشن برتر پیام‌رسانی را به شما معرفی می‌کنم. خوبی بیشتر این اپلیکیشن‌ها این است که «کراس پلتفرم» هستند، یعنی نسخه iOS، اندروید و ویندوزی دارند.


1 . WhatsApp

WhatsApp محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسان دنیاست. هر ماه حدود ۳۰۰ میلیون نفر از آن استفاده می‌کنند.

خوبی این اپلیکیشن در سادگی آن نهفته است و بنابراین والدین و مادربزرگ و پدربزرگ‌ ما که آشنایی چندانی با فناوری روز ندارند، می‌توانند با کمی تجربه، استفاده از آن را یاد بگیرند و با آن پیامک و عکس یا پیغام صوتی بفرستند.

هزینه استفاده از این اپ در سال اول رایگان است، اما برای سال‌های بعدی، هر سال باید ۹۹ سنت بابت استفاده از آن بپردازید.


2 . GroupMe


از نام این اپلیکیشن پیداست که کارش چیست: با این اپ می‌توانید متن و عکس و ویدئو را با گروهی از دوستان به اشتراک بگذارید.

GroupMe در حال حاضر توسط اسکایپ خریداری شده است. کار با این اپ هم ساده است، در GroupMe البته خبری از تماس صوتی و تصویری نیست. GroupMe را می‌شود یک فیس‌بوک بهینه شده برای گوشی‌های موبایل دانست.



3 . Line


لاین که توسط یک شرکت کره‌ای ایجاد شده بود، در ژاپن توسعه پیدا کرد. با لاین شما می‌توانید پیام متنی بفرستید، به صورت گروهی چت کنید و عکس و ویدئو بفستید. با لاین می‌شود تماس صوتی و تصویری هم برقرار کرد و حتی با دوستان گیم هم بازی کرد.

لاین رایگان است، اما اگر می‌خواهید از بعضی از خندانک‌ها که در این سرویس به آنها استیکر گفته می‌شود، استفاده کنید، باید پول پرداخت کنید.

لاین به تدریج توسعه پیدا کرده است و اپلیکیشن‌های دیگری مثل اپلیکیشن دوربین nifty را هم معرفی کرده است.


4 . WeChat


این اپلیکیشن را چینی‌ها نوشته‌اند، این اپلیکیشن هم با خصوصیات اجتماعی و گروهی که دارد به فیس‌بوکی برای گوشی‌های موبایل تشبیه شده است.

و جالب است بدانید که برای تبلیغ این اپ، نویسندگان آن در قراردادی با لیونل مسی، او را مبدل به کاربر این اپ کرده‌اند تا اپ خارج از چین و آسیا هم محبوب شود!

با این اپ هم می‌شود، پیام چند رسانه‌ای فرستاد، به صورت گروهی چت کرد، پیام صوتی فرستاد ئ تماس صوتی و تصویری برقرار کرد.

به علاوه با این اپ می‌توانید دنبال دوست بگردید و با افراد دیگر آشنا بشوید.




4 . Kakao Talk 


این اپ هم یک اپ رایگان آسیایی دیگر است، کاکائو را کره‌ای‌ها نوشته‌اند و با آن می‌شود به صورت چندرسانه‌ای با دوستان ارتباط برقرار کرد.




5 . MessageMe


این اپلیکیشن رایگان در سال ۲۰۱۳ متولد شده است. علاوه بر ویژگی‌های روتین اپ‌های دیگر، با این اپ کاربران می‌توانند با هم نقاشی بکشند (اصطلاحا دودل) و موقعیت خود را با یک دوست به اشتراک بگذارند و موسیقی‌ای را که در حال گوشی کردن به آن هستند، با دوستشان در همان آن به صورت مشترک گوش کنند.

نقطه ضعف این اپ این است که با آن نمی‌شود تماس صوتی و تصویری برقرار کرد.




6 . Kik


نقطه قوت اپلیکیشن کیک چیست؟

همان طور که تجربه کرده‌اید، در بسیاری از اپلیکیشن پیام‌رسان شما مجبورید که گوشی خود را رجیستر کنید. یعنی بعد از ثبت نام، پیامکی حاوی یک کد به گوشی شما فرستاده می‌شود و شما تنها با ثبت همین کد می‌توانید، با گوشی خود و از طریق اپ، تماس برقرار کنید.

پیدایست که این امر، مشکلاتی ایجاد می‌کند. مثلا ممکن است شما یک تبلت وای فای داشته باشید و یا شاید اصلا نخواهید که شماره تلفن خود را وارد سیستم یک اپلیکیشن کنید و بخواهید ناشناس باشید!

کیک اصلا این محدودیت را ندارد، اما مشکل این است که با کیک نمی‌شود، تماس صوتی و تصویری برقرار کرد و به همان چت نوشتاری و چندرسانه‌ای باید قناعت کنید!




7 . Tango


با تانگو می‌توانید تماس صوتی و تصویری برقرار کنید و چت کنید. با این اپ دو کاربر می‌توانند با هم گیم بازی کنند.



8 . Cubie 


تمرکز این اپ ساخت تایوان در «دودل‌»هاست، یعنی کاربرانس هم می‌توانند با هم نقاشی و طراحی کنند. با این اپ هم می‌شود تماس صوتی و تصویری برقرار کرد و چت نوشتاری و چندرسانه‌ای کرد.



9 . Facebook Messanger


با مسنجر فیس‌بوک می‌شود، گروهی چت کرد و عکس و ویدئو و استیکر فرستاد.

اگر این اپ را نصب کنید، می‌توانید پیام‌های دوستان فیس‌بوکی‌تان را حتی اگر خودشان این اپ را نصب نکرده باشند، در داخل اپ ببینید.


۲۲ اپلیکیشن پیام‌رسان برتر

10 . Hike


علاوه بر کارهای روتینی مثل ارسال عکس و ویدئو و چت و پیام‌های صوتی کوتاه، یک ویژگی جالب هند که تنها در زادگاه آن -یعنی هند- در دسترس است، ویژگی‌ SMS out است، یعنی اگر با این پا برای یک گروه از دوستان خود پیامکی بفرستید و تعدادی از آنها این اپ را نصب نکرده باشند، پیامک در قالب پیامک معمولی برای آنها فرستاده می‌شود.



11 . Google Hangouts


با هنگ‌اوت گوگل می‌توانید پیام متنی و تصویری و صوتی بفرستید.



12 . Maii


با «مایی» می‌توانید تماس صوتی رایگان با اعضای این سرویس و همچنین تماس صوتی روتین با بقیه برقرار کنید.

این اپ را کارمندان سابق اسکایپ درست کرده‌اند. با این اپ همچنین می‌شود چت گروهی چندرسانه‌ای برقرار کرد و استیکر فرستاد.


12 ,13 . iMessage-FaceTime


این دو مختص کاربران اپل هستند و سرویس‌های چندان کاملی نیستند، اما بیشتر از ۲۵۰ میلیون کاربر دارند. از طریق آن روزانه دو میلیارد پیام رد و بدل می‌شود.

آی‌مسیج را اپل برای کنار زدن پیامک‌های روتین معرفی کرد و فیس‌تایم هم رقیبی برای اسکایپ است. به تازگی با فیس‌تایم می‌توان به صورت صوتی هم تماس برقرار کرد که خبر خوبی است برای ما که پهنای باند اینترنت ما خیلی وقت‌ها برای تماس ویدئوی خوب نیست.


14 . BBM


BBM یا مسنجر بلکبری، پیامرسان برتری برای دارندگان گوشی‌های بلکبری بوده است، اما به تازگی نسخه iOS و اندروید هم آن در حال آماده شدن است.

در مقایسه با اپلیکیشن‌های دیگر، این اپلیکیشن امکانات خیلی پایه‌ای دارد.



15 . Rounds

علاوه بر ویژگی‌های معمول، ویژگی متمایز این اپ این است که به کاربرانش اجازه می‌دهد، حین تماشای یک ویدئوی یوتیوب یا حین صحبت صوتی و تصویری برای هم پیام بفرستند و با هم چت کنند. نقطه ضعف این اپ این است که تنها می‌شود با آن به صورت ویدئویی تماس برقرار کرد و اجازه تماس صوتی را نمی‌دهد.


16 . Snapchat


این اپلیکیشن تا حدی شبیه یک شبکه اجتماعی تمام عیار هم هست.

ویژگی متمایزکننده: با این اپ می‌توانید عکس‌هایی به اشتراک بگذارید که در عرض ۱۰ ثانیه پاک می‌شوند! البته می‌شود در صورت تمایل عکس‌های بدون تاریخ انقضا هم گذاشت.




17 . Skype


اسکایپ را که همه می‌شناسند! این اپ، اول تنها نسخه دسکتاپ داشت. اما حالا دارندگان ابزراهای هوشمند هم می‌توانند با آن تماس صوتی و تصویری و نوشتاری برقرار کنند.

نقطه ضعف اسکایپ همسان نکردن (سینک نکردن) اطلاعات نسخه دسکتایپ وموبایل است.




18 . Viber 


وایبر در ایران و جهان بسیار محبوب است. برعکس اسکایپ، ابتدا نسخه موبایل وایبر نوشته شد و بعد نسخه دسکتاپ آن عرضه شد.



19 . NimBuzz


این اپ زاده هندوستان است. با کمک ان می‌شود تماس صوتی و تصویری برقرار کرد و چت کرد. با کمک آن حتی می‌شود فایل هم به اشتراک گذاشت!


20 . ChatON

چت‌آن را شرکت سامسونگ معرفی کرده است، این اپ البته محدود به گوشی‌های سامسونگ نیست. نقطه قوت این اپ امکان ترجمه بی‌درنگ چت‌ها و ترجمه متن‌ها از کره‌ای، انگلیسی، چینی و ژاپنی به هم است. به علاوه متن‌های فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و پرتغالی هم از طریق ن قابل تبدیل به انگلیسی و برعکس هستند.


۲۲ اپلیکیشن پیام‌رسان برتر


21 . Voxer


این اپلیکشن شبیه واکی تاکی می‌ماند! یعنی شما باید دکمه‌ای را بفشارید و صحبت کنید و بعد از اتمام حرف هایتان، دوست شما می‌تواند به صورت مشابهی با شما صحبت کند!

پیام صوتی شما به صورت زنده برای دوست شما پخش می‌شود ولی در آینده هم قابل پخش برای او باقی می‌ماند!

این ویژگی‌های صوتی آن را از بقیه اپ‌ها متمایز می‌کنند.

نقطه ضعف آن نداشتن ویژگی تماص تصویری است.




اما در پایان، بد نیست به این جدول مقایسه‌ای بسیار عالی برای مقایسه اپلیکیشن‌های پیام‌رسان توجه کنید.

با کمک این جدول شما می‌توانید به آسانی تصمیم بگیرید که کدام اپ‌ها را نصب کنید. مثلا اگر تماس صوتی صرف برایتان مهم است، یا اگر خیلی به استکیرها حیت چت علاقه دارید، می‌توانید با کمک این جدول، تصمیم درست بگیرید!


منبع : یک پزشک

logo

  • Dr.Qasedian

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">